Nieuwsbrief 16/06/2008

In deze nieuwsbrief:

  • Week van het Bos: Groene Halte Meerdaalwoud
  • Website Groene Halte vernieuwd
  • Groene Halte picknick bij de kasteelheer op vrijdag 29 augustus
  • 5 Groene Haltewandelingen in de provincie Antwerpen

Week van het Bos: Groene Halte Meerdaalwoud

Ter gelegenheid van de Week van het Bos (5 tot 12 oktober) ontwikkelt ANB een Groene Halte-parcours in en rond het Meerdaalwoud in Vlaams-Brabant. Deelnemers kunnen kiezen tussen verschillende routes en afstanden, opgebouwd tussen 4 openbaarvervoerpunten (station Heverlee, Oud-Heverlee, St.-Joris-Weert en bushalte Bierbeek). De brochure is beschikbaar vanaf begin oktober 2008.

Website Groene Halte vernieuwd

Sinds juni 2008 werd deze website volledig vernieuwd. Naast uitleg over het project besteedt de nieuwe site veel aandacht aan gedetailleerde informatie over de verschillende wandelingen. Ook updates allerhande zoals veranderingen op het vlak van openbaar vervoer zijn hier terug te vinden. Wens je verder op de hoogte te blijven van nieuwe wandelingen en allerlei initiatieven? Meld je aan via de nieuwsbrief.

Groene Halte-picknick bij de kasteelheer op vrijdag 29 augustus

Op vrijdag 29 augustus kun je deelnemen aan de Groene Halte-wandeling ‘Antitankgracht’. Met het openbaar vervoer reis je naar een aantrekkelijk wandelgebied in de buurt van het Provinciaal Groendomein Vrieselhof te Oelegem. Van daaruit maak je alleen of met vrienden een pittige tocht door een verrassend landschap. Je expeditie eindigt aan het kasteel Vrieselhof waar je ’s middags kunt smullen van een heerlijke kasteelpicknick.

Meer informatie en inschrijvingen: klik hier
Meer informatie over de wandeling: klik hier

5 Groene Halte-wandelingen in de provincie Antwerpen

Vanaf eind augustus zijn er 5 nieuwe Groene Halte-wandelingen beschikbaar. Alle wandelingen zijn in de provincie Antwerpen gelegen waarvan 3 in de Voorkempen. Dit project kwam tot stand met de steun van de provincie Antwerpen en het Regionaal Landschap de Voorkempen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *