18-20 september: opening 4 nieuwe routes in Oost-Vlaanderen

In de provincie Oost-Vlaanderen worden er op 18 en 20 september 4 nieuwe routes geopend. De Regionale Landschappen Schelde – Durme, Meetjesland en Vlaamse Ardennen, de gemeente Temse, het provinciebestuur van Oost-Vlaanderen en Toerisme Oost-Vlaanderen werkten samen met TreinTramBus 4 prachtige wandelbrochures uit: In het Land van Stille Waters (Temse – Bornem), Het verhaal van een landschap (Temse), Langs Lieve en Leen (Waarschoot – Zomergem – Eeklo) en Vlaamse Ardennen (Opbrakel – Everbeek – Zarlardinge – Overboelare – Geraardsbergen). De wandeling in het Meetjesland wordt geopend op zondag 20 september, de andere wandelingen op vrijdag 18 september.

Meer informatie vind je terug via de websites van de Regionale Landschappen: www.rlsd.be, www.rlm.be, www.rlva.be. Meer info vind je binnenkort terug via de Groene Halte-website waar je vanaf 21/09 ook de nieuwe brochures kunt bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *