Opening Groene Halte Jemelle – Marloie (25/03/’12)

amblyTreinTramBus opent op zondag 25 maart samen met de gemeente Nassogne een nieuwe Groene Haltewandeling in de provincie Luxemburg. Deze wandeling loopt van Jemelle naar Marloie via Ambly, op de grens tussen de Famenne en de Ardennen.

Er is een korte variant van 12,5 km en een lange van 22,5 km. De wandeling wordt op 25/03 feestelijk geopend met een evenement in het station van Jemelle, een artisanale markt in Ambly, ritjes per huifkar, een barbecue,.. Momenteel onderzoeken we nog of er pendelritten kunnen komen van Marloie naar Jemelle met een historische dieseltrein.

Wandel je zondag mee? Als je start tussen 10 en 13u krijg je een gratis wandelbrochure in het station van Jemelle. Meewandelen met een gids kan ook: afspraak om 11u45 aan het station van Jemelle. Opgelet: op 25 maart start de zomertijd!

Meer info?

Contacteer Jan Vanseveren: jan.vanseveren@treintrambus.be of of 09 223 86 12

Deelnameprijs

Deelname aan dit evenement is gratis (uitgezonderd eventueel de historische dieseltrein).

Inschrijven

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor 21 maart bij TreinTramBus-excursies: Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent, tel. 09 223 86 12 of info@treintrambus.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *