GR 565 Sniederspad en Streek-GR Kempen

In deze nieuwe uitgave is zowel de GR 565 Sniederspad als de Streek-GR Kempen opgenomen. Met de varianten en aanlooproutes goed voor 450 km wandelplezier langs bewegwijzerde paden. Als kers op de taart vind je achteraan de gids 37 suggesties voor dagtochten die gebaseerd zijn op het gebruik van het openbaar vervoer.

De GR 565 of het Sniederspad is het oudste langeafstandswandelpad van Vlaanderen. Het voert je over 121 km van Deurne bij Antwerpen tot Bladel, net over de Nederlandse grens. De route is zoals steeds in twee richtingen bewegwijzerd met de bekende wit-rode streepjes. De GR brengt je langs schitterende parklandschappen van de hoven van playsantie. Daarna door de bossen van de Lilse Bergen. Vervolgens een mix van fraaie landschappen langs kanalen, weilanden en heidevelden.

De Streek-GR kempen is geel-rood bewegwijzerd en telt 253 km. Hij brengt je van Baarle over Hoogstraten en Oostmalle tot in Herentals. Daarna via Turnhout en Ravels terug tot Baarle. Als supplement zijn er verbindingen tussen Oostmalle en Turnhout en tussen Herentals en Geel voorzien. Handig om een aantal kortere wandellussen uit te stippelen.

In de topogids vind je nauwkeurige routebeschrijvingen, uitgebreide gegevens over openbaar vervoer, toeristische en streekinformatie. De trajecten worden weergegeven op topografische kaarten van het Nationaal Geografisch Instituut op schaal 1:50.000. Op website van Grote Routepaden kan je GRATIS de de gps-bestanden van de route downloaden. Wie lid is van Grote Routepaden kan ook een uitgebreide lijst raadplegen van overnachtingsadressen en pitstops langs de route. Je kunt de gids voor 18€ online bestellen in de webshop van Grote Routepaden.

> Meer info en bestellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *