27 april: Opening nieuwe Groene Halte Godinne – Yvoir

Op zondag 27 april openen we een nieuwe Groene Haltewandeling van Godinne naar Yvoir (provincie Namen). De Groene Haltewandelclub is uiteraard present. Je kan er ook voor kiezen om de wandeling individueel af te leggen – je krijgt dan ter plaatse een brochure.

Er is de keuze tussen een korte (4 km), middellange (17 km) of lange (21 km) variant. De drie wandelingen hebben Godinne als vertrekpunt en Yvoir als eindpunt. In groep vertrekken we om 11u30 voor de middellange variant.

Onderweg zijn er tal van uitzichtpunten op de vallei van de Maas (alle varianten) en van de Bocq (middellange en lange variant). De hoogteverschillen zijn aanzienlijk en de trajecten lopen vaak over onverharde wegen: de wandeling is dan ook niet toegankelijk voor rolstoelen of kinderwagens.

> Meer info en inschrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *