Opening Groene Halte Godinne – Yvoir (27/04/’14)

yvoirOp zondag 27 april openen we een nieuwe Groene Haltewandeling van Godinne naar Yvoir (provincie Namen). De Groene Haltewandelclub is uiteraard present.

Je kan er ook voor kiezen om de wandeling individueel af te leggen – je krijgt dan ter plaatse een brochure. Er is de keuze tussen een korte (4 km), middellange (17 km) of lange (21 km) variant. De drie wandelingen hebben Godinne als vertrekpunt en Yvoir als eindpunt. In groep vertrekken we om 11u30 voor de middellange variant. Onderweg zijn er tal van uitzichtpunten op de vallei van de Maas (alle varianten) en van de Bocq (middellange en lange variant). De hoogteverschillen zijn aanzienlijk en de trajecten lopen vaak over onverharde wegen: de wandeling is dan ook niet toegankelijk voor rolstoelen of kinderwagens.

Plaats en tijdstip van afspraak

Station Godinne (naast het perron):

  • 9u tot 13u: vertrek individuele wandelaars (je krijgt ter plaatse een trajectbeschrijving)
  • 11u30: vertrek groepswandeling voor het middellange traject (17 km).

Aanbevolen trein voor de groepswandeling: Brussel-Zuid 10u03, Brussel-Noord 10u12, Ottignies 10u43, Godinne aankomst 11u27. Terugkeer per trein uit Yvoir, telkens op het uur ’27. Naar verwachting eindigen we rond 17u30.

Deelnameprijs

Deelname is gratis.

Begeleiding

Jan Vanseveren. Detailinfo op 09 223 86 12 of via info@treintrambus.be. De dag zelf is de organisator bereikbaar op 0471 444 772.

Inschrijven

Voor de begeleide wandeling is inschrijven gewenst. Maximum aantal deelnemers aan de begeleide wandeling: 50. Inschrijven kan tot 24 april via het online formulier op de ledenhoek, via mail naar info@treintrambus.be of door het inschrijvingsstrookje uit de Mondig Mobiel op te sturen naar het TreinTramBus-secretariaat (Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *