Opening Groene Halte Ourthe en Aisne (28/09/’14)

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInPrint this pageEmail this to someonePin on Pinterest

durbuyOp zondag 28 september gaan we naar de streek van Ourthe en Aisne (Durbuy, Hotton, Erezée). Nieuw is dat je ook een fietscircuit kan afleggen met een huurfiets (mountainbike).

We wandelen / fietsen door het glooiende landschap van de Famenne, langs de oevers van de Ourthe en (alleen voor de wandelaars) door het historische stadje Durbuy. De wandeling is niet toegankelijk voor rolstoelen, lichte kinderwagens kunnen wel mee voor de middellange variant. Voor de fietsers is het aantal hellingen beperkt.

Plaats en tijdstip van afspraak

Station Melreux-Hotton: individueel vertrek (fiets of te voet) tussen 9u en 13u30, groepsvertrek (te voet) om 11u30. Aanbevolen trein voor de groepswandeling: Oostende 7u44 – Gent-Sint-Pieters 8u25 – Brussel-Noord 9u07 – Liege Guillemins 10u00/10u22 – Melreux-Hotton 11u18. Terugkeer fiets: vanuit Melreux-Hotton. Terugkeer te voet: middellange variant vanuit Barvaux, lange variant vanuit Bomal.

Deelnameprijs

Deelname is gratis. Fietsverhuur: 17,50€ voor een halve dag.

Maximaal aantal deelnemers

Begeleide wandeling: 50 personen. Fietsverhuur: maximum 25 personen.

Begeleiding

Jan Vanseveren. Detailinfo op 09 223 86 12 of via info@treintrambus.be. De dag zelf is de organisator bereikbaar op 0471 444 772.

Inschrijven

Inschrijven voor de begeleide wandeling en de fietslus kan vóór 24 september, bij voorkeur online via de ledenhoek of via mail naar info@treintrambus.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *