Nieuwsbrief 06/10/2015

18 oktober: Wandelen in de Borinage

Op zondag 18 oktober verkennen we de Borinage. We vertrekken in Hainin en gaan richting terril Saint-Antoine. We passeren de festivalweide van Dour, vroeger koolmijn La grande Machine à Feu, en wandelen verder langs de terril de l’Averesse naar het bos van Saint-Ghislain. Rond 13u pauzeren we in café “Le clef du bois”. Wie wil kan hier afhaken (10 km). De volledige wandeling eindigt aan het station St-Ghislain (22 km).

> Meer info en inschrijven

#smovemee

Op de nieuwe website www.smove.be vind je allerlei leuke weetjes, interessante filmpjes, artikels, … voor iedereen die mee(r) wil autominderen. SMOVE.be vertelt verhalen over duurzame mobiliteit, toont goede voorbeelden en wil mensen inspireren.

> Neem een kijkje op smove.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *