Groene Halte Gentbrugse Meersen (16/10/’16)

gentHPOp zondag 16 oktober opent TreinTramBus samen met de Stad Gent een nieuwe Groene Haltewandeling in de Gentbrugse Meersen. De wandeling loopt via een groen lint van Gentbrugge naar de Korenmarkt in het hart van Gent.

Iedereen is welkom – ook niet-wandelaars – op het openingsmoment voorafgaand aan de wandeling. Het evenement gaat door in het Dienstencentrum Gentbrugge. Er zijn drie wandelvarianten: 7,4 km (toegankelijk voor rolstoelgebruikers en kinderwagens), 9 km (tot aan Ledeberg Keizerpark) of 13,3 km (tot het stadscentrum).

Plaats en tijdstip van afspraak

Dienstencentrum Gentbrugge, Braemkasteelstraat 29.

  • 10u: openingsmoment
  •  10u30: vertrek van de begeleide wandeling.

Het vertrekpunt is bereikbaar vanaf Gent-St-Pieters met buslijn 9 of tramlijn 22 (halte Gentbrugge Dienstencentrum), en vanaf Gent-Dampoort met buslijn 3 (halte Braemkasteel).

Eindpunt is Gent Keizerpoort (9 km en toegankelijke variant) of Gent-Korenmarkt (13,3km).

Je kan een lunchpakket meenemen of tijdens de middagpauze een frituur bezoeken.

Deelnameprijs

Deelname is gratis. De excursie staat open voor iedereen.

Wie wil kan de wandeling ook op eigen initiatief maken. De nieuwe Groene Haltebrochure is gratis beschikbaar bij de infostand van TreinTramBus op het vertrekpunt: van 9u30 tot 12u30.

Begeleiding

Begeleiding gebeurt door Jan Vanseveren, tel. 0471 444 772.

Inschrijven

Inschrijven vóór 12 oktober 2016 bij voorkeur via het online formulier, via mail naar  info@treintrambus.be of door een briefje te sturen naar TreinTramBus-excursies, Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *