Nieuwsbrief 21/02/2020

Verkoop brochures opengesteld naar niet-leden

Door de specifieke bepalingen in verband met de Btw-regeling kon TreinTramBus de Groene Haltebrochures tot voor kort niet verkopen aan niet-leden. We hebben hier nu een oplossing voor gevonden. Ook niet-leden kunnen vanaf nu dus onze brochures bestellen via ons secretariaat. Stuur een mailtje (naar info@treintrambus.be), vermeld welke boekjes je wenst en het adres waar je ze naartoe gestuurd wil krijgen. Na betaling worden ze per post opgestuurd. Meer info op: http://www.groenehalte.be/bestellen/

TreinTramBus Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het verdere reilen en zeilen van TreinTramBus? Dat kan door in te schrijven voor de nieuwsbrief van TreinTramBus. Naast nieuws over de Groene Haltewandelingen blijf je op de hoogte van de projecten, activiteiten en lobbywerk waar de medewerkers en vrijwilligers van TreinTramBus mee bezig zijn.

Nieuwe wandelingen Groene Halte

Wil je al lang eens in de Ardennen gaan wandelen, maar weet je niet waar te beginnen? Begin mei worden 5 (!) nieuwe wandelingen geopend in de zuidelijke Ardennen, in samenwerking met het Parc Naturel de l’Ardenne Méridionale. Start en aankomst liggen aan spoorlijn 166 tussen Namen en Libramont. Meer informatie over de opening vind je hier. De brochures zullen ook beschikbaar zijn op het secretariaat van TTB, in het Nederlands en het Frans.

Enquête TreinTramBus

TreinTramBus wil als organisatie blijven evolueren. Daarvoor hebben we jouw input nodig. Via deze link kom je bij onze enquête over de ledenwerking. Je kan deze in ongeveer 10 minuten invullen. Ook niet leden kunnen de enquête invullen, je kan deze mail verder verspreiden of op de website terugvinden. We gaan graag met jouw feedback aan de slag om TreinTramBus als organisatie te laten groeien en bloeien.

Week Van De Mobiliteit 2020

Wil je eens een originele wandeling doen? Hou dan zeker 19 en 20 september 2020 vrij in je agenda. Tijdens de Week van de Mobiliteit zullen er verschillende originele wandelactiviteiten georganiseerd worden. Meer info volgt later.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *