Bestellen

GroepFoldersBen je geprikkeld en wil je de Groene Halte ontdekken? Brochures bestellen is mogelijk voor leden én niet-leden.

Ben je lid van TreinTramBus? Dan vind je de brochures in PDF vorm terug in de ledenhoek, meer info op www.treintrambus.be/leden. Maar ook de papieren borchures kunnen aan een voordeeltarief besteld worden.

Geen lid van TreinTramBus?  Ook dan kan je brochures bestellen. Als niet-lid betaal je iets meer, en kan je zowel de PDF (op vraag) als de papieren brochure ontvangen.


Bestel eenvoudig via het bestelformulier dat je hier vindt.
Je vindt er ook alle info over prijzen, rekeningnummer enz. Nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar info@treintrambus.be.

Naast de Groene Halte wandelingen bieden we nog enkele andere producten aan, zoals de Treinstappers 1, 2, 3 én 4. Interesse voor één of meer van deze wandelgidsen? Bestellen kan makkelijk via dit bestelformulier.

Lid worden van TreinTramBus? Nog geen lid van TreinTramBus, maar wel geïnteresseerd? Vanaf 10€ per jaar steun je onze werking en geniet je van allerlei voordelen. Neem snel een kijkje op www.treintrambus.be/leden voor meer info.

OPGELET: de Groene Halte brochures zijn sinds 1 oktober 2020 niet meer te koop aan de loketten van de NMBS!

Om niet verrast te worden door jagers (met name in de Ardennen), is het raadzaam om tijdens het jachtseizoen (oktober tot december) de plaatselijke toeristische diensten te raadplegen!

Bestellen brochures

bottombomen