header_homepage

Bestellen

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInPrint this pageEmail this to someonePin on Pinterest

GroepFoldersBen je geprikkeld en wil je een groene halte wandeling ontdekken? Bestellen is vanaf 2020 terug mogelijk voor leden én niet-leden.

Ben je lid van TreinTramBus? Dan kan je je brochures bestellen via www.treintrambus.be/leden. Daar vind je ook onze actuele tarieven voor leden.  Leden kunnen de brochures ook downloaden via de ledenhoek.

Omwille van de maatregelen genomen in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus is het op dit moment niet mogelijk brochures per post te te verzenden. Wij danken u voor uw begrip.

Geen lid van TreinTramBus?   Je kan ook rechtstreeks bij TreinTramBus brochures bestellen. Niet-leden betalen 4.50€ voor één , 8€ voor twee en 11€ voor drie brochures (tarieven zijn inclusief verzending). Verdere info omtrent bestellen vind je hier.

Per wandeling zijn de brochures beschikbaar bij de gemeenten die eraan meegewerkt hebben. Daarnaast vind je ze bij verschillende stations van de NMBS.

Lid worden van TreinTramBus? Nog geen lid van TreinTramBus, maar wel geïnteresseerd? Voor slechts 27 euro per jaar steun je onze werking en geniet je van allerlei voordelen. Neem snel een kijkje op www.treintrambus.be/leden voor meer info.

Bestellen brochures

bottombomen