Nieuwsbrief 26/05/2011

Groene Halte krijgt een (Groene) Pluim

Op 13 mei kregen Frans Dumont (ex-voorzitter TreinTramBus) en Stefan Stynen (nieuwe voorzitter TreinTramBus) van Freya Piryns (senator Groen!) een Groene Pluim voor de ontwikkeling van de Groene Halte wandelingen.Volgens Groen! is Groene Halte immers een belangrijke bijdrage tot duurzaam toerisme met een kleine ecologische voetafdruk.

> Lees meer

Duurzaam op uitstap

Ga je met fiets, bus of trein op uitstap? Dan begint het plezier al aan de voordeur! Wie op een duurzame wijze naar de Thuisdag (29 mei, Puyenbroeck) of de Rozenfeesten (19 juni, Vrijbroekpark Mechelen) komt, wordt beloond met een leuke verrassing. Bovendien kan je er futuristische fietsen uittesten of een ritje maken in een ‘flintstonesbus’ …

> Lees meer

Doe mee aan onze mobiliteitsquiz en win een ballonvaart!

Hoe ver reikt jouw kennis over stappen, trappen en openbaar vervoer? Test het zelf in onze korte quiz rond duurzame mobiliteit en maak kans op leuke prijzen! In onze prijzenpot? Fietscomputers, NMBS reischeques, zonnebrillen, memory sticks en … als hoofdprijs maak je kans op een ballonvaart voor twee personen.

> Deelnemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *