Nieuwsbrief 17/10/2011

Op ontdekking langs trage wegen

Samen met Trage Wegen vzw ontwikkelde TreinTramBus een nieuwe wandeling die je laat kennismaken met de groene heuvels van het Pajottenland in Dilbeek en Asse. Op amper 10 km van Brussel kom je in een oase van rust terecht … Er zijn drie varianten: 10,5 – 12,5 en 22,5 km.

> Meer informatie over deze wandeling
> Brochure bestellen

Dag van de Trage Weg

Op de Dag van de Trage Weg wordt deze nieuwe Groene Haltewandeling officieel voorgesteld. Alle deelnemers aan de activiteiten in Dilbeek (22 oktober) en Asse (23 oktober) ontvangen die dag een gratis wandelbrochure!

> Meer informatie over de Dag van de Trage Weg

Groene Halte wandelen: het kan ook in Zwitserland!

Ga je toevallig binnenkort op vakantie naar Zwitserland? Een mooie tocht die voldoet aan de principes van een Groene Haltewandeling is die in de Gorges de l’Areuse, aan de voet van de Jura en niet ver van Neuchâtel. Deze tocht midden in de natuur is ca. 12 km lang en loopt tussen de treinstations van Boudry en Noiraigue.

> Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *