Voorstelling Stationsstapper – Inwandeling Groene Halte Brugge – Beernem

TreinTramBus en vzw Grote Routepaden stellen met trots de Stationsstapper voor: een splinternieuwe gids met acht prachtige dagtochten van station naar station langsheen de mooiste Grote Routepaden. Al wandelend beleef je het landschap ‘aan den lijve’ en ontdek je de vergeten mooie hoekjes van Vlaanderen, van het Brugse Ommeland tot Haspengouw.

De afstand varieert tussen 15 en 26 km (verkortingen mogelijk vanaf 6,3 km). Aan elk begin- en eindstation komt minstens elk uur een trein, ook in het weekend en op feest- en vakantiedagen. Elke wandeling wordt gedetailleerd beschreven en uitgetekend op een topografische kaart op schaal 1:25 000. Per wandeling is er ook een overzichtskaart op schaal 1:80 000. Je krijgt alle informatie over openbaar vervoer, achtergrondinformatie over de streek en tips voor een leuke picknick of een deugddoende pitstop onderweg.

Met deze gids blijft elke wandelaar op het goede spoor!

Kom naar de opening op 24 maart!

Op zondag 24 maart 2013 wordt de Stationsstapper officieel voorgesteld. Samen met de Stad Brugge, de NMBS en de vzw Grote Routepaden nodigt TreinTramBus iedereen uit om het traject Brugge – Beernem te komen inwandelen.
> Meer info en inschrijven!

De Stationsstapper bestellen

TreinTramBus-leden kunnen het boek op 24 maart kopen aan de zeer voordelige prijs van 10 euro. Vooraf of nadien bestellen kan uiteraard ook. TreinTramBus-leden kunnen het boek rechtstreeks bij ons bestellen door 12,50 euro (inclusief verzendingskosten in België) over te schrijven op onze rekening (IBAN: BE35 0682 0758 1037 – BIC: GKCCBEBB) met vermelding Stationsstapper.
> Nog geen lid? Word het dan nog vandaag!

Wie géén lid is van TreinTramBus bestelt het boek via de webshop van vzw Grote Routepaden: 14,99€ + verzendingskosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *