Groene Halte Vlaamse Ardennen (09/06/’13)

wandelclubOp 9 juni trekt de Groene Haltewandelclub naar de Vlaamse Ardennen. We volgen een stuk van de streek-GR Vlaamse Ardennen.

Onderweg krijgen we prachtige panorama’s over de vallei van de Maarkebeek en de heuvels van de Vlaamse Ardennen, we wandelen ook voorbij enkele bescheiden historische bouwsels. Eindpunt is Maarke-Kerkem waar bus 61 ons (op zondag) om de twee uur terugbrengt naar Oudenaarde. Wachten op die bus kan bij een koffie of een trappist. Wandelafstand 14,3 km, kan eenvoudig op het einde worden ingekort tot 10,6 km in functie van de conditie of het weer.

Plaats van afspraak

Stationshal Gent St-Pieters om 9u45 (vertrek 10u00), of station Oudenaarde 10u30 (voor wie niet via Gent komt). Eindpunt: Maarke-Kerkem. Opgelet: voor wie uit de richting Kortrijk komt: wegens werkzaamheden rijden er geen treinen tussen Kortrijk en Oudenaarde.

Deelnameprijs

Deelname is gratis.

Info en inschrijvingen

jan.vanseveren@treintrambus.be, tel. 09 233 74 39

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *