Nieuwsbrief 29/07/2013

In deze nieuwsbrief:

  • Alle Groene Haltebrochures én gpx-bestanden nu online beschikbaar!
  • Figuranten gezocht voor freezemob … (ssshht, vertrouwelijke info)

Alle Groene Haltebrochures én gpx-bestanden nu online beschikbaar!

Omwille van de btw-wetgeving kan TreinTramBus helaas geen Groene Haltebrochures meer te koop aanbieden aan niet-leden. Als lid van TreinTramBus kan je gelukkig wél nog brochures bestellen. De prijs per brochure bedraagt 1 euro + verzendingskosten. De verzendingskosten zijn uiteraard lager als je meerdere brochures tegelijk bestelt. De Stationsstapper kost 12,50 euro inclusief verzendingskosten.

TreinTramBus-leden kunnen nu bovendien alle Groene Haltes en alle Stationsstapper-wandelingen GRATIS downloaden (pdf van de brochures én gpx-tracks) via de ledenhoek op www.treintrambus.be.

Figuranten gezocht voor freezemob … (ssshht, vertrouwelijke info)

Van 16 tot 22 september loopt in Vlaanderen de Week van de Mobiliteit. Deze week staat bol van initiatieven die duurzame mobiliteit in de kijker plaatsen. We promoten deze week met een filmpje. Voor de opnames zoeken we een 200-tal figuranten die de openbare weg inpalmen met een freezemob. Zo doen we iedereen letterlijk én figuurlijk stilstaan bij duurzamer verkeer en het plezier van een autoluwe omgeving.

Voor de freezemob zijn we op zoek naar mensen van diverse pluimage: jong, een beetje ouder, kinderen, mama’s, papa’s, verenigingen, … iedereen die zich een tweetal uurtjes wil vrijmaken en figureren in de opnames. Alle deelnemers krijgen een hapje en een drankje en maken kans op leuke prijzen (bv. Fnac-bonnen, Railpassen, USB-sticks, …).

De opnames vinden plaats:

  • In Brugge op zaterdag 3 augustus, van 14u tot 16u op het Jan Van Eyckplein
  • In Mechelen op woensdag 7 augustus van 14u tot 16u op het Ijzerenleen (aan het Schepenhuis)
  • In Gent op zaterdag 10 augustus, van 14u tot 16u op het Woodrow Wilsonplein (’t Zuid)

Geen idee wat een freezemob is? Bekijk dit filmpje! 

Wil je wel eens wat anders doen? Ben je er klaar voor? Freezemob dan mee!

Schrijf je in via evelien.marlier@treintrambus.be (naam, e-mailadres, aantal deelnemers, 2 dagen op voorhand). Vragen stel je ook via evelien.marlier@treintrambus.be of bel naar 09 223 86 12 … en stuur deze oproep door naar iedereen die je kent. Hoe meer deelnemers, hoe groter het effect!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *