Nieuwsbrief 19/12/2013

Groene Halte+

De nieuwste Groene Haltewandeling, Zwinduinen en -polders, is niet alleen goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maar ook toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit: vandaar het label Groene Halte+. De wandeling werd ingehuldigd op 3 december, internationale dag voor personen met een beperking.

> Lees meer

16 februari 2014: Groene Haltewandeling Ottignies – Louvain-la-Neuve

Op zondag 16 februari verkent de Groene Haltewandelclub de gemeente Ottignies – Louvain-la-Neuve. We wandelen eerst door het landelijke deel van de gemeente, door velden en bossen, en eindigen in de moderne universiteitsstad Louvain-la-Neuve (19 km). Onderweg is er een lunchpauze voorzien.

> Lees meer

Eerste Hulp Bij Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer nemen in België is niet zo eenvoudig: er zijn immers maar liefst vier vervoerbedrijven met elk hun eigen tickets, regels, uitzonderingen, … Daarom ontwikkelde TreinTramBus de nieuwe website www.ehbo-ov.be, waarbij het gebruik van alle binnenlands openbaar vervoer overzichtelijk wordt uitgelegd. Er werd ook een brochure gemaakt. Die kan je downloaden via de site.

> www.ehbo-ov.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *