Groene Haltewandeling Ottignies – Louvain-la-Neuve (16/02/’14)

louvainlaneuveOp zondag 16 februari verkent de Groene Haltewandelclub de gemeente Ottignies – Louvain-la-Neuve. Meestal met de zon in de rug ontdekken wij het landelijke deel van de gemeente, velden en bossen, en eindigen wij in het voetgangersparadijs van Louvain-la-Neuve.

Onderweg stoppen wij nog in de “Maison Communale” of de “Ferme de la Balbrière” voor het middagmaal of een pintje. We eindigen in de moderne universiteitsstad Louvain-la-Neuve. Totale wandelafstand bedraagt 19 km.

Plaats en tijdstip van afspraak

Station Ottignies om 9u45.We wachten de trein uit Brussel af (aankomst 9u41). Wie een aansluiting mist kan een half uur later aankomen, en dan de bus 19 van de TEC naar Nivelles te nemen, tot de halte Mousty-Église. Terugkeer vanuit station Louvain-la-Neuve.

Deelnameprijs

Deelname is gratis. De rit met trein en/of bus zijn niet inbegrepen.

Tip

Februari kan wat koud zijn voor een picknick op het gras… Een halte is voorzien in het restaurant “Maison Communale” in Céroux (helaas niet voor picknickers). Bijkomende informatie zal volgen.

Maximaal aantal deelnemers

30 personen

Begeleiding

Begeleiding gebeurt door Benoit Debbaut. Details info via deb_baut@yahoo.de. De dag zelf is de organisator bereikbaar op het nummer 0478 79 13 84.

Inschrijven

Inschrijven kan vóór 14 februari 2014 bij voorkeur online via de ledenhoek of door een mailtje te sturen naar info@treintrambus.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *