Opening Groene Halte Thuin – Fontaine-l’Evêque (09/08/’14)

abdij_van_aulneOp zaterdag 9 augustus openen we een nieuwe Groene Haltewandeling in Henegouwen: Sambervallei – Abdij van Aulne. 

Je kan de wandeling individueel afleggen – je krijgt dan ter plaatse een brochure. Er is de keuze tussen vier varianten, die allemaal vertrekken aan het station van Thuin. In groep vertrekken we om 11u15 (11 of 17 km). Wie de andere afstanden wil wandelen, kan ook grotendeels mee met de groep. Onderweg wandelen we door het historische stadje Thuin en langs de ruïnes van de abdij van Aulne. Je kan genieten van panorama’s op Thuin en de vallei van de Samber. Verder lopen we langs de Samber (9 en 11 km) of door uitgestrekte bossen (15 en 17 km). Opgelet: de wandeling is niet toegankelijk voor kinderwagens of roelstoelgebruikers. Horeca onderweg: tal van mogelijkheden bij de abdij van Aulne.

Plaats en tijdstip van afspraak:

Station Thuin: individueel vertrek tussen 9u en 13u30, groepsvertrek om 11u15. Aanbevolen trein voor de groepswandeling: Brussel-Zuid 9u30 – Charleroi-Sud 10u20/10u48 – Thuin 11u05. Terugkeer 9 en 11 km: trein uit Landelies om 14u03, 16u03 of 18u03. Terugkeer 15 en 17 km: metro uit Fontaine-l’Évêque, om u24 en u54, tot station Charleroi-Sud.

Deelnameprijs

Deelname is gratis. De rit met trein en/of bus zijn niet inbegrepen.

Maximaal aantal deelnemers

50 personen (begeleide wandeling)

Begeleiding

Begeleiding gebeurt door Jan Vanseveren. Detailinfo kan je verkrijgen via tel. 09 223 86 12 of jan.vanseveren@treintrambus.be. De dag zelf is de organisator bereikbaar op het nummer 0471 444 772.

Inschrijven

Inschrijven (enkel nodig voor de begeleide wandeling) kan vóór 7 augustus bij voorkeur online via de ledenhoek of via mail naar info@treintrambus.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *