Nieuwsbrief 18/02/2015

Zondag 31 mei: Groene Halte Gent

Op 31 mei opent TreinTramBus samen met de Stad Gent een nieuwe Groene Haltewandeling, in het kader van de Dag van het Park. Uiteraard is onze Groene Haltewandelclub erbij. De wandeling vertrekt in het Bloemekenspark en loopt via bekende en minder bekende groengebieden van de Gentse deelgemeenten: Westerringspoor, Bourgoyen, Groene Velden en Claeys-Bouuaert.

> Meer info en inschrijven

8 maart: Winterwandeling Hoge Venen

Op zondag 8 maart gaat de Groene Halte wandelclub naar de Hoge Venen. We wandelen van Sart naar de Baraque Michel. Op het eerste deel wandelen we door de bossen langs twee riviertjes: de Hoegne en de Ruisseau de Statte, daarna gaat het verder door het veen. We volgen nauwelijks verharde wegen, dus niet toegankelijk voor kinderwagens of rolstoelen, wel zeer kindvriendelijk en gevarieerd.

> Meer info en inschrijven

Probeer eens een Witte Halte

Ben je wintersportliefhebber? Tal van langlauf- en skigebieden in de Hoge Venen en de Ardennen kan je bereiken met het openbaar vervoer. Heb je eigen langlaufs? Dank zij het openbaar vervoer kan je dan een echte “witte haltewandeling” doen: langlaufen van A naar B, zoals we met Groene Halte gewoon zijn. TreinTramBus verkende zo het traject van Bütgenbach naar Waimes en Malmédy.

> Lees meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.