Nieuwsbrief 07/05/2015

NIEUW! Groene Halte FIETS

Een Groene Halte Fietsroute start en eindigt aan een station met fietspunt. Voortaan kan je in vier fietspunten (Deinze, Gent, Knokke en Mechelen) ook in het weekend terecht voor een huurfiets. Bovendien stippelden we voor elk van deze fietspunten telkens 3 prachtige routes uit, die allemaal starten en eindigen aan het fietspunt.

Je stapt van de trein, je huurt een fiets in het fietspunt en je kan meteen op pad!

> Lees meer

Zondag 10 mei: Fietszoektocht Oosterzele

Op zondag 10 mei kan je in Oosterzele aan een fietszoektocht deelnemen die je langs mooie, groene plekjes brengt. De initiatiefnemers (de Spoorlijncomités, gemeente Oosterzele en Provincie Oost-Vlaanderen) hebben een prachtige fietstocht uitgestippeld voor jong en oud die je langs verschillende bezienswaardigheden en fietsvriendelijke plekjes leidt. Bovendien kan je mooie prijzen winnen.

> Lees meer

Zondag 31 mei: Opening Groene Halte Gent

Op zondag 31 mei opent TreinTramBus samen met de Stad Gent een nieuwe Groene Haltewandeling, in het kader van de Dag van het Park. De wandeling vertrekt in het Bloemekenspark en loopt via bekende en minder bekende groengebieden van de Gentse deelgemeenten: Westerringspoor, Bourgoyen, Groene Velden en Claeys-Bouuaert.

> Meer info en inschrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *