Opening Groene Halte Gent – Het groene Westerringspoor (31/05/’15)

ghgentOp zondag 31 mei opent TreinTramBus samen met de Stad Gent een nieuwe Groene Haltewandeling, in het kader van de Dag van het Park. Uiteraard is onze Groene Haltewandelclub erbij.

De wandeling vertrekt in het Bloemekenspark en loopt via bekende en minder bekende groengebieden van de Gentse deelgemeenten: Westerringspoor, Bourgoyen, Groene Velden en Claeys-Bouuaert. Afstand: 9,5 km. Korte variant: 4 km. De korte variant is volledig toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens.

Plaats en tijdstip van afspraak

Vertrek van de wandeling in groep: 15u30 uit het Bloemekenspark.

Wie wil kan tegen 13u45 naar de stationshal Gent-St.-Pieters komen vanwaar we samen per tram naar het Bloemekenspark rijden.

Vanaf 14u is er animatie in het Bloemekenspark. 15u: officiële opening van het park en de wandeling, aansluitend receptie voor iedereen. Wie wil kan ook individueel vertrekken tussen 14u en 18u: een wandelbrochure krijg je aan onze infostand.

Deelnameprijs

Deelname is gratis; de rit met trein en tram zijn niet inbegrepen.

Maximaal aantal deelnemers

50 personen

Begeleiding

Jan Vanseveren. Details info jan.vanseveren@treintrambus.be. De dag zelf is de organisator bereikbaar op het nummer 0473 83 41 99.

Inschrijven

Inschrijven vóór 29 mei 2015 via het online formulier op de ledenhoek, via mail naar  info@treintrambus.be of door een briefje te sturen naar TreinTramBus-excursies, Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *