Groene Haltewandeling Ottignies – Louvain-la-Neuve (05/07/’15)

ghlouvainOp zondag 5 juli verkent de Groene Haltewandelclub het zuidoostelijke deel van de gemeente Ottignies – Louvain-la-Neuve.

Vanaf Ottignies stappen wij in zuidelijke richting tot het bos van Franquenies, dan in oostelijke richting door het bos der Dromen of Bois des rêves. Verder stappen wij langs het industriële park van Louvain-la-Neuve waar we enkele kunstwerken zullen ontdekken, en we eindigen met een korte wandeling door oude wijken van Louvain-la-Neuve. Daarna zitten wij in een of ander café. De totale lengte van de wandeling bedraagt 16 km. Een kortere variant van 14 km is mogelijk, dan zonder de omleiding langs de oude wijken.

Plaats en tijdstip van afspraak

Station Ottignies om 9u50. We wachten op de trein uit Brussel die om 9u46 aankomt. Wie een aansluiting mist kan nog een half uur later aankomen en dan bus 19 nemen tot de halte Mousty-Église, en dan langs de rue de la Station en de rue de Franquenies lopen tot de rue Nouvelle. Terugkeer: vanuit Louvain-la-Neuve vertrekken twee treinen per uur naar Ottignies, waar aansluiting naar Brussel mogelijk is.

Deelnameprijs

Deelname is gratis; de rit met trein en bus zijn niet inbegrepen.

Maximaal aantal deelnemers

50 personen

Tip

Onderweg zullen wij voor de middagpauze op het provinciaal domein of in een typisch dorpscafé stoppen voor de lunch. Bijkomende informatie zal volgen. Picknick is sowieso aanbevolen.

Begeleiding

Benoit Debbaut wordt uw begeleider op die dag. Details info via deb_baut@yahoo.de. De dag zelf is de organisator bereikbaar op het nummer 0478 79 13 84.

Inschrijven

Inschrijving vóór 3 juli 2015 via het online formulier op de ledenhoek, via mail naar info@treintrambus.be of door een briefje te sturen naar TreinTrambus-excursies, Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *