Trein + fiets Knokke

Start en einde: fietspunt Knokke
Korte route: 15 km
Middellange route: 30 km
Lange route: 45 (ingekort 39) km

knokkeBKnokke-Heist heeft de allures van een stad, maar ook wie rust en natuur zoekt, komt hier absoluut aan z’n trekken. Aan de oostzijde, aan de grens met Nederland, liggen het Zwin en de aanpalende Zwinduinen en -polders. En ook net over de grens, in Zeeland, is het heerlijk fietsen. We brengen onder meer een bezoekje aan Sluis, Sint Anna ter Muiden, Cadzand en Retranchement. Aan de andere kant van Knokke-Heist, aan de grens met Zeebrugge, vormen de Baai van Heist, de Vuurtorenweiden, de Sashul en de Kleiputten van Heist samen de Groene Gordel Heist-West.

Opgelet: intussen werd het fietsnetwerk van West-Vlaanderen grondig vernieuwd. De brochure Trein + Fiets  Knokke is daarom niet meer bruikbaar in zijn huidige vorm. Het fietspunt Knokke zal spijtig genoeg bovendien z’n deuren sluiten op 31 augustus 2016.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *