Nieuwsbrief 17/06/2016

Villers-la-Ville (3 juli)

Op zondag 3 juli verkent de Groene Haltewandelclub de streek tussen Villers-la-Ville en Louvain-la-Neuve. De totale lengte van de wandeling bedraagt 18 km (kortere variant 15 km mogelijk). Wie wil kan de abdij Villers-la-Ville bezoeken.

> Lees meer

Hamont-Neerpelt (10 september)

De gemeenten uit Noord-Limburg en TreinTramBus zetten zich al jaren in voor de heropening van het station Hamont. Met succes: in 2014 stopten er voor het eerst weer reizigerstreinen. Op 10 september openen we hier een nieuwe Groene Halte.

> Lees meer

Groene Halte Fiets

Zin in een fietstochtje in Gent, Deinze of Mechelen? Probeer eens Groene Halte Fiets: je stapt van de trein, je huurt een fiets in het fietspunt en je kan meteen op pad. Nieuw: gpx-tracks beschikbaar!

> Lees meer

Wandelverslagen

Luc Van Wanzeele bezorgde ons enkele leuke verslagen van z’n Groene Halte wandeltocht doorheen het Zoerselbos en z’n verkenning van de Stationsstapper Halle Groenendaal. Stien Schrijvers schreef een verslagje over Spa-Theux.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *