Groene Halte Muziekbos – Brakelbos (22/04/’17)

Op zaterdag 22 april gaat de Groene Haltewandelclub naar de Vlaamse Ardennen. We wandelen door het Muziekbos en het Brakelbos op het moment dat de boshyacinten in bloei staan en voor een paarse gloed zorgen. Enkele weidse panorama’s zorgen voor afwisseling. De wandeling is 13 km lang, wie wil kan na de middagpauze inkorten tot 9 km.

Opgelet: rolstoelen kunnen niet mee, lichte kinderwagens wel mits wat moeite. De korte variant is zeer kindvriendelijk met o.a. een speeltuintje onderweg. Tijdens de middagpauze kunt u een hapje eten of uw eigen lunchpakket gebruiken.

Plaats en tijdstip van afspraak

Station Oudenaarde, 10u35. Daar nemen we om 10u40 bus 61 richting Ronse. De terugreis verloopt per bus van La Houppe naar Zottegem (verwachte aankomst 17u21). Opgelet! Het weekendticket met terugkeer uit een ander station is afgeschaft. Uit Brussel koop je een weekendticket naar Oudenaarde, uit Kortrijk een weekendticket naar Zottegem, uit Gent een weekendticket naar Munkzwalm.

Deelnameprijs

Deelname is gratis, de ritten met trein zijn niet inbegrepen. Maximum 35 deelnemers.

Begeleiding

Jan Vanseveren, jan.vanseveren@treintrambus.be, tel 09 233 74 39 / gsm 0471 444 772

Inschrijving

Inschrijving vóór 20 april 2017 bij voorkeur via het online formulier, via mail naar info@treintrambus.be of door een briefje te sturen naar TreinTrambus-excursies, Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *