Nieuwsbrief 13/04/2017

Muziekbos – Brakelbos (22 april)

Op zaterdag 22 april gaan we naar de Vlaamse Ardennen. We wandelen door het Muziekbos en het Brakelbos op het moment dat de boshyacinten in bloei staan en voor een paarse gloed zorgen. Enkele weidse panorama’s zorgen voor afwisseling. De wandeling is 13 km lang, wie wil kan inkorten tot 9 km. Rolstoelen kunnen niet mee, lichte kinderwagens wel mits wat moeite. De korte variant is zeer kindvriendelijk. Tijdens de middagpauze kunt u een hapje eten of uw eigen lunchpakket gebruiken.

> Lees meer

Mariembourg – Couvin (10 juni)

Op zaterdag 10 juni verkennen we de streek tussen Mariembourg en Couvin. De wandeling van 20,7 km verloopt in het zuidwesten van de Provincie Namen, grotendeels in de Calestienne-streek. Merkwaardig voor dit geografisch gebied zijn de kale kalksteenheuvels en de openluchtgrotten en kloven (Fondrys of Abannets). Wandelparcours: Mariembourg – Fagnolle (één van de mooiste dorpen in Wallonië) – Dourbes – Viroinval – Nismes – Fondry des Chiens – Eau Noire-dal – Petigny – Couvin.

> Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *