Nieuwsbrief 24/08/2018

Groene Halte Parkbos: zaterdag 15 september

Op zaterdag 15 september lanceren we een nieuwe Groene Haltewandeling doorheen het Parkbos. Iedereen is welkom op het openingsmoment! Dat gaat door in het Maaltebruggepark in Gent.

  • Om 11u wordt de wandeling voorgesteld aan pers en publiek door Stad Gent en TreinTramBus. Aansluitend is er een receptie met een streepje muziek.
  • Rond 12u start de wandeling (totale afstand ca. 13,5 km, inkorting mogelijk tot 11 km).
  • Wie wil kan ook zelf op pad: de brochure is gratis te krijgen aan het vertrekpunt tussen 10u en 12u.

De wandeling start aan halte Maalte – Maria Middelares en eindigt in Sint-Denijs-Westrem Dorp, van waar je eenvoudig terug kan keren richting Gent Sint-Pieters.

Lees meer

Leffrincoucke – De Panne

Op 7 oktober gaan we met Groene Halte de grens over met buslijn De Panne – Dunkerque van vervoerbedrijf DK-bus, langs een mooi wandelpad door de duinen en langs de kust.

Lees meer

Goed op weg in de vrije tijd

Hoe kunnen wij van je uitstap een beleving maken van zodra je je huisdeur dichttrekt tot je terug thuis komt?

Vul deze vragenlijst in vóór 1 oktober 2018 en wie weet maak jij kans op een nmbs-reischeque ter waarde van 20€.

Bedankt!

Lees meer

Op verkenning in Nederland

Onze Nederlandse zustervereniging Rover publiceerde een wandelgids ‘Op Verkenning’ met 40 wandelingen met het Openbaar Vervoer. Zoals Groene Halte dus!

In 2018 bestaat het door Rover uitgegeven tijdschrift De Reiziger veertig jaar. Vaste gast in dit blad is de wandelrubriek. In lijn met het jubileum kozen de redacteuren voor veertig wandelingen; van oude toppers tot niet eerder gepubliceerde nieuwe wandelingen. De wandelingen zijn verdeeld over de provincies, daarnaast bevat de gids vier wandelroutes in België en één in Duitsland.

De gids kost €18 (exclusief verzendkosten).

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *