Treinstapper 2

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInPrint this pageEmail this to someonePin on Pinterest
Wandelingen van station naar station langs de mooiste GR-paden, met een lengte van 15 tot 26 km. De trein die stopt aan het station, de zogenaamde ‘Groene Halte’, heeft een frequentie van minimaal één keer per uur, ook in het weekend en op vakantiedagen.Treinstapper 2
Elke wandeling wordt gedetailleerd beschreven en minutieus uitgetekend op een topografische kaart op
schaal 1:25 000. Per wandeling is ook een overzichtskaart aanwezig op schaal 1:80 000.
Je krijgt alle informatie over het openbaar vervoer, interessante achtergrondinformatie over de streek en tips voor een leuke picknick of een deugddoende pitstop onderweg.
Deze nagelnieuwe versie bevat de geupdate routen, maar ook verschillende mogelijkheden om wandelingen te verkorten en aan te passen, zodat je altijd een route naar jouw smaak kan vinden.

Aankoop wandelgids
De Treinstapper 2 kost 18,50€ voor leden van TreinTramBus en 20.25€ voor niet-leden (prijzen inclusief verzending). Je  kan hem bestellen door dit formulier in te vullen. Je vindt er ook alle praktische informatie terug i.v.m. betaling enz.

 

Aard van de route
De wandeling maakt gebruik van bestaande Grote Routepaden. Het traject is bewegwijzerd met wit-rode markeringen. Het is niet toegankelijk voor rolstoelen of kinderwagens.

In de gids vind je volgende dagtochten:

*Beernem – Brugge

*Gontrode – Munkzwalm

*Lierde – Munkzwalm

*Groenendaal – Halle

*Sint-Joris-Weert – Leuven

*Berchem – Hoboken

*Tielen – Herentals